Izvēlne
Jūsu grozs

Tradicionālās ieguves

Tradicionālās ieguves
Aprikožu kauliņu eļļa, rafinēta
Nav noliktavā
Aprikožu kauliņu eļļa, rafinēta INCI: Prunus Armeniaca Pielietojums: Pamateļļa, kas der jaukta tipa, jūtīgai, sausai, sasprēgājušai, arī nobriedušai ādai. Izmanto masāžās, vannas eļļās, jo tai ir pretiekaisuma, ādu atjaunojošas, barojošas un reģenerējošas..
0.85€
Avokādo eļļa, auksti spiesta, zaļa INCI: Persea Gratissima   Avokado koks aug tikai siltā klimatā. Galvenās vietas ir Meksika, Dienvidāfrika, Dienvidamerika, Kalifornija un Izraēla. Avokado ir oga, bet tradicionāli to sauc par augli.    Kosmētikā auksti spietā zaļā Avok..
1.00€
INCI: Glycine Soja, Daucus Carota, Carotene Burkānu eļļa ir bagāta ar beta – karotīnu, E un A vitamīnus, Omega 3 un 6 taukskābes. Ir piemērota visiem ādas tipiem ādas atjaunošanai un ādas šūnu reģenerācijai. Tā lieliski pabaro un aizsargā no mitruma zuduma atūdeņo..
1.50€
Kakao sviests, rafinēts  INCI: Thebroma cacao Rafinētais kakao sviests tāpat kā nerafinētais, ir bāli dzeltens, nelielās granulās.  Kakao sviests kūst 30-35*C, tāpēc to nevajadzētu pārmērīgi karsēt, bet gan uzmanīgi sildīt. Emulsijas ar kakao sviestu ir ļoti maigas un savu beigu ko..
0.75€
INCI: Olus oil, Calendula officinalis, flower extract, Tocopherol Kliņģerīšu eļļa ir viena no augstvērtīgajām bāzes eļļām bez smaržas ar dzeltenu nokrāsu.   Piemērota visu tipu ādai un var lietot tīrā veidā kā ādas kopšanas līdzekli bez papildus piedevām. Ir laba sausai &nb..
1.30€
Kviešu asnu eļļa INCI: Triticum Vulgar  Kviešu asnu eļļa ir viena no vissenāk lietotajām eļļām. Tā ir auksti spiesta, oranži dzeltena un diezgan bieza, ar intensīvu labības smaržu. To iegūst no kviešu dīgļa pašā grauda kodolā, kas aizņem tikai 2,5% no visa ..
1.20€
INCI: Prunus Dulcus Aukstā spiešanas procesā no mandelēm iegūst dzidru, gaiši dzeltenu eļļu ar maigu riekstu smaržu. Lai iegūtu 400 litrus eļļas ir nepieciešama 1 tonna mandeļu.  Tā ir līdzīga aprikožu kauliņu eļļai, taču mandeļu eļļa ir saturīgāka. Mandeļu eļļa ātr..
1.00€
 Mandeļu eļļa, rafinēta INCI:  Prunus Dulcus Tocopherol   Pamateļļa - klasiska kosmētiskā eļļa, kas piemērota visiem ādas tipiem, labi piemērota arī bērnu ādas kopšanai un ļoti jūtīgai ādai. Iedarbība ļoti līdzīga kā mandeļu auksti spiestai eļļai. Tā ir viegli panesam..
2.00€
Naktssveces eļļa BIO, auksti spiesta  INCI: Oenothera Biennis   Aktīvo vielu eļļa: jūtīgai, sausai, zvīņainai ādai, arī neirodermītam un psoriāzei. Palīdz aknes gadījumā. Žurnālā International Journal of Cosmetic Science publicētajos pētījumos tiek minēts, ka naktssveces eļļa ..
2.25€
Neitrālā eļļa, jeb frakcionētā kokoseļļa  INCI: Caprylic/Capric Triglyceride   Neitrālā eļļa tiek iegūta no kokospalmu eļļas un tā sastāv no izolētām vidējo ķēžu taukskābēm, tādām kā kaprilskābe un kaprīnskābe. Šī eļļa nesatur nekādas citas taukskābes vai sastāvdaļas. Tā ir pilnī..
2.00€
INCI: Ricinus Communis (Castor Oil) Rīcineļļu iegūst no rīcinauga (rīcina) Ricinus communis sēklām, kas satur ap 50% eļļas. To pazina jau senie indieši un senie ēģiptieši, bet Eiropā tā kļuva pazīstama tikai 18. gs. beigās. Tā ir iedzeltena, pabieza, ar īpatnēju garšu un sas..
0.85€
Saflora eļļa INCI: Carthamus tinctorius   Saflora eļļa ir pamateļļa ar zemu viskozitāti, zeltainā krāsā ar maigu riekstu garšu. Kosmētikā to izmanto kā vieglu, matējošu eļļu taukainām, problemātiskām ādām, vai kosmētikas produktos, kur nepieciešama viegla konsistence. ..
2.20€
 INCI: Sesamum indicum Sezama eļļa - bioloģiski augstvērtīga, iegūta no gaišajām sezama sēklām ar aukstās spiešanas tehnoloģiju. Eļļa ir gaiši dzeltena ar maigu rieksta smaržu un maigu garšu. Sezameļļu izmanto ajūrvēdas medicīnā kā masāžas eļļu, jo ..
1.00€
INCHI: Hippophae  Rhamnoides L  Tīra, neatšķaidīta Smiltsērkšķu eļļa, iegūta no augstvērtīgi audzētiem smiltsērkšķiem ar auksto spiešanas metodi un ir augstvērtīgs koncentrāts - jaunības eliksīrs sejai, matiem un nagiem.   Smiltsērk&scaro..
3.20€
Vīnogu kauliņu eļļa, rafinēta
TOP
INCHI: Vitis Vinifera Vīnogu kauliņu eļļa labi iesūcas ādā. Tā ir viegla, ar ļoti labu viskozitāti un nerada smagnēju sajūtu uz ādas. Vīnogu kauliņu eļļu var lietot kā bāzes eļļu krēmos un losjonos, to var pievienot matu kondicionieriem, lūpu balzāmiem  un citiem ādu kopjošiem kosmētika..
1.85€
Parādīt 1 līdz 15 no 15 (lapuses: 1)