Izvēlne
Jūsu grozs

Minerālās izejvielas

Minerālās izejvielas
 Aveņu rozā vizla INCI: Mica, Titanium dioxide, Pigment red  Aveņu rozā krāsviela ar vasarīgu un zīdainu mirdzumu. Var lietot tīrā veidā uz ādas. Piemērots lietošanai uz lūpām, acīm, sejas un nagiem. Ideāli piemērots vaigu sārtumu un lūpu kosmētikas pagatavošanai...
0.90€
Baltā efektvizla ar zeltītu mirdzumu INCI: Mica 77019, Titanium Dioxide 77891 Ļoti smalka balta krāsviela, kas uzklājot demonstrē zīdainu zelta efekta mirdzumu. Var lietot arī tīrā veidā uz ādas. Ideāli derēs acu ēnu, lūpu spīdumu un ķermeņa mirdzumu pagatavošanai. Piemērota tiešai uzklāšanai uz..
1.30€
Baltie māli
Nav noliktavā
Kaolīna māli INCI: Kaolin Clay Baltiem māliem, jeb kaolīna māliem ir viduvējas sebuma absorbcijas īpašības. Plaši pielieto kā pildvielu dažādos kosmētikas produktos – tai skaitā ķermeņa pūderos. 45% no tā ķīmiskā sastāva veido SiO2 (Silīcija dioksīds). Tas ideāli attīra gan ..
0.85€
Bora nitrīds 16 mikroni INCI:  Boron Nitride Šis bora nitrīds ir smalks, maigs un viegls, kas veido mīkstu, matētu, slīdošu efektu. Tas uzlabo un paildzina produkta noturību, piešķirot vieglu, lubricējošu efektu un zīdainu tekstūru (nav nepieciešams papildus pievienot sericīta viz..
2.45€
"Bronzas" vizla  INCI: Mica, Iron Oxide Mirdzoša bronzas krāsviela, kas piešķirs vasarīgu mirdzumu tonāliem pūderiem, pēc sauļošanās krēmiem un vaigu sārtumiem. Lieliski piemērota arī lūpu dekoratīvai kosmētikai. Var lietot arī tīrā veidā uz ādas. Paredzēta lietošanai uz lūpām, acīm..
1.00€
Cinka oksīds ZnO INCI: Zinc Oxide   Balta pulverveida viela, kas praktiski nešķīst ūdenī. Plaši tiek pielietots kosmētikā kā antibakteriāls un aizsardzības līdzeklis pret saules starojumu (ļoti plašs UVA un UVB staru aizsarg spektrs, raksturīga foto stabilitāte). Pateicoties tam, ka netie..
1.45€
Dzeltenā vizla INCI:Titanium Dioxide, C.I Pigment Yellow 100, Butene  Spilgti dzeltena krāsviela ar nelielu mirdzumu. Var pievienot visa veida dekoratīvai kosmētikai lietošanai uz lūpām, acīm, sejas un nagiem...
1.20€
Dzelteinais pigments INCI: Iron Oxide Dzeltenais dzelzs oksīds (sinepju krāsā Fe2O3). Neorganiskas izcelsmes krāsviela (citur literatūrā dēvēta arī par minerālu pigmentiem, uzsverot to izcelsmi), kas gala produktam piešķir piesātināti matētu toni. Nepieciešamā pamattoņa sasniegšanai ir vajadzīgs ..
0.70€
  Mentola kristāli   INCI: Menthol Mentola kristāli ir dabīgs produkts, ko iegūst no piparmētru ēteriskās eļļas. Mentola kristāli sniedz vēsinošu, atsvaidzinošu efektu. Tos izmanot dažādos kosmētikas produktos - krēmos, ziedēs, losjonos, eļļās. Palīdz pie savilkti..
2.20€
"Pērļu baltā" vizla INCI: Mica, Titanium Dioxide Caurspīdīga balta krāsviela ar skaistu pērļainu mirdzumu. Var lietot tīrā veidā uz ādas – arī kā acu ēnas. Ņemot vērā krāsas caurspīdīgumu, jauc kopā ar pigmentiem vai tumšākām vizlām, kas tikai mazliet atšķaida tumšāko toni. Var pievienot vi..
0.90€
 Rīsu ciete INCI: Rice Starch Rīsu ciete ir lēta un plaši izplatīta populāra pildviela minerālu kosmētikā. Labvēlīgi iedarbojas uz bojātu un ekzēmas skartu ādu. Kosmētikā izmanto arī citas cietes – tapiocas, kukurūzas u.c.   Daudzums līdz 40%..
1.10€
Rozā vizla  INCI: Mica, Titanium Dioxide, Carmine Spilgti rozā krāsviela ar violetu atspīdumu un zīdainu mirdzumu. Satur karmīnu, tāpēc jāizvairās to lietot tīrā veidā uz ādas. Piemērots lietošanai uz lūpām, acīm, sejas un nagiem. Ideāli piemērots vaigu sārtumu un lūpu kosmētikas pagatavošan..
1.10€
Sarkanā vizla INCI: Mica, Titanium Dioxide,  Pigment Red 57, Butene, Homopolymer, hydrogenated Polybutene  Intensīva pulverveida sārti rozīga krāsviela ar izteiktu mirdzumu. Ļoti hidrofobiska un ilgnoturīga.Ņemot vērā krāsvielas stiprumu, vēlamā toņa sasniegšanai ir nepieciešams pavisa..
1.20€
Sarkanais pigments INCI: Iron Oxide Sarkanais dzelzs oksīds (sarkani brūns, citreiz ir vairāki toņi ar Nr., piem., 170 Fe2O3). Neorganiskas izcelsmes krāsviela (citur literatūrā dēvēta arī par minerālu pigmentiem, uzsverot to izcelsmi), kas gala produktam piešķir piesātinātu, matētu krāsu. Pamat..
0.70€
Sericīta vizla INCI: Mica   Sericīta vizla (serecite mica –angļu val), sericīts jeb bezkrāsainā vizla. Tieši tā līdzās ZnO un TiO2 ir uzskatāma par minerālās kosmētikas bāzes pamata komponentu. Neapstrādātai sericīta vizlai ir raksturīga laba noturība uz ādas, eļļas un ū..
1.20€
Silīcija dioksīda mikrosfēras INCI: Silica    Pateicoties mazajam izmēram un sfēriskai formai, silīcija mikrosfēras spēj izkliedēt gaismu, samazinot (optiski izlīdzinot ) krunciņas un citus nelielus ādas defektus. Piešķir gataviem produktiem zīdainu tekstūru, atviegl..
2.55€
 Titāna dioksīds  TiO2 INCI: Titanium Dioxide    Visplašāk izmantojamais pigments, kam piemīt balinošas un matējošas īpašības (atšķaidot krāsainos pigmentus ar TiO2, iegūst mazāk piesātinātu maigāku krāsu). Palielina formulas noturību ..
1.35€
Ultramarīna zilais pigments INCI: UltramarineNātrija alumīnija silikāts ar sulfīdiem un sulfātiem. Neorganiskas izcelsmes krāsviela (citur literatūrā dēvēta arī par minerālu pigmentiem, uzsverot to izcelsmi), kas gala produktam piešķir piesātinātu, matētu krāsu. Pamatā nepieciešamā toņa sasniegšana..
0.70€
Parādīt 1 līdz 18 no 27 (lapuses: 2)