Izvēlne
Jūsu grozs

Bāzes komponenti

Bāzes komponenti
Kaolīna māli INCI: Kaolin Clay Baltiem māliem, jeb kaolīna māliem ir viduvējas sebuma absorbcijas īpašības. Plaši pielieto kā pildvielu dažādos kosmētikas produktos – tai skaitā ķermeņa pūderos. 45% no tā ķīmiskā sastāva veido SiO2 (Silīcija dioksīds). Tas ideāli attīra gan ..
0.85€
Bora nitrīds 16 mikroni INCI:  Boron Nitride Šis bora nitrīds ir smalks, maigs un viegls, kas veido mīkstu, matētu, slīdošu efektu. Tas uzlabo un paildzina produkta noturību, piešķirot vieglu, lubricējošu efektu un zīdainu tekstūru (nav nepiecieš..
2.45€
Cinka oksīds ZnO INCI: Zinc Oxide   Balta pulverveida viela, kas praktiski nešķīst ūdenī. Plaši tiek pielietots kosmētikā kā antibakteriāls un aizsardzības līdzeklis pret saules starojumu (ļoti plašs UVA un UVB staru aizsarg spektrs, raksturīga foto stabilitāte). Pate..
1.45€
 Rīsu ciete INCI: Rice Starch Rīsu ciete ir lēta un plaši izplatīta populāra pildviela minerālu kosmētikā. Labvēlīgi iedarbojas uz bojātu un ekzēmas skartu ādu. Kosmētikā izmanto arī citas cietes – tapiocas, kukurūzas u.c.   Daudzums līdz 40%..
1.10€
Sericīta vizla INCI: Mica   Sericīta vizla (serecite mica –angļu val), sericīts jeb bezkrāsainā vizla. Tieši tā līdzās ZnO un TiO2 ir uzskatāma par minerālās kosmētikas bāzes pamata komponentu. Neapstrādātai sericīta vizlai ir raksturīga laba noturība uz ādas, eļļas un ū..
1.20€
Silīcija dioksīda mikrosfēras INCI: Silica    Pateicoties mazajam izmēram un sfēriskai formai, silīcija mikrosfēras spēj izkliedēt gaismu, samazinot (optiski izlīdzinot ) krunciņas un citus nelielus ādas defektus. Piešķir gataviem produktiem zīdainu tekstūru, atviegl..
2.55€
 Titāna dioksīds  TiO2 INCI: Titanium Dioxide    Visplašāk izmantojamais pigments, kam piemīt balinošas un matējošas īpašības (atšķaidot krāsainos pigmentus ar TiO2, iegūst mazāk piesātinātu maigāku krāsu). Palielina formulas noturību ..
1.35€
Vizla ar metikonu
Online Only
  Vizla ar metikonu  INCI: Mica and Methicone     Tā ir bezkrāsaina vizla, kas apstrādāta ar metikonu jeb silikona paveidu, lai uzlabotu vizlas (pēc būtības tā paša sericīta) noturību uz ādas, uzklāšanas īpašības un noturību pret ūdens un tauku sekrēt..
1.35€
Parādīt 1 līdz 8 no 8 (lapuses: 1)