Izvēlne
Jūsu grozs

Titāna dioksīds

Titāna dioksīds
Nav noliktavā
Titāna dioksīds
2.20€
  • Pieejamība: Nav noliktavā
  • Produkta kods: 0749

Pieejamie varianti

 Titāna dioksīds

 TiO2 INCI: Titanium Dioxide

   Visplašāk izmantojamais pigments, kam piemīt balinošas un matējošas īpašības (atšķaidot krāsainos pigmentus ar TiO2 iegūst mazāk piesātinātu maigāku krāsu). Palielina formulas noturību uz ādas.

    Calendulas piedāvātais TiO2 šķīst gan eļļā, gan ūdenī. Labi darbojas kā dabīgs saules aizsargfaktors (SPF), absorbējot un filtrējot UV starus (titāna dioksīdam ir viens no augstākajiem staru laušanas koeficientiem). Ja titāna dioksīds tiek izmantots kā saules aizsargfiltrs kosmētikā, tā daļiņām ir jābūt pārklātām ar silīcija dioksīdu vai alumīnija oksīdu, jo TiO2 tīrā veidā rada brīvos radikāļus UV staru iedarbībā, turklāt šie radikāļi ir kancerogēni un var kaitēt ādai. Mūsu piedāvātam TiO2 nav speciāla pārklājuma, tāpēc to nav ieteicams izmantot kā saules aizsargfiltru.

Daļiņas lielums 0,3 mikroni

Rekomendējamais pielietojuma daudzums 1-25%.


Atsausksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Slikti Labi