Izvēlne
Jūsu grozs

Kosmētikas izejvielas

Kosmētikas izejvielas


 Bišu vasks, balts INCI: Cera alba Bišu vasks ir bioloģiski aktīvs produkts, kas  saglabā savas īpašības arī pēc apstrādes.  Kūst 61 – 65°C temperatūrā.  Bišu vaskam ir aizsargājošas un atjaunojošas īpašības. Izmantos l..
0.65€
Bišu vasks, dzeltens INCI: Cera flava Bišu vasks ir bioloģiski aktīvs produkts, kas  saglabā savas īpašības arī pēc apstrādes. Tas kūst 61 – 65°C temperatūrā. Bišu vaskam ir aizsargājošas un atjaunojošas īpašības. Tas l..
0.70€
 Ceralan  INCI: Polyglyceryl-3 Beeswax Šī kosmētikas izejviela tiek iegūta no bišu vaska, pareizāk, tas ir bišu vaska derivāts, kas pārstrādes procesā tiek pārveidots, uzlabojot ko-emulģējošās īpašības. Ceralan ir gaiši dzeltenas, smalkas vaska lodītes, kas kūst 63-65°C temperatūrā. &nbs..
2.55€
Cetilpalmitāts INCI: Cetylpalmitat Cetilpalmitāts ir zināmā spermaceta aizvietotājs. Apzīmējums spermaceta „aizvietotājs” norāda uz agrāk izmantotu substanci- dabisko spermacetu, kuru ieguva no kašalotu pieres kaula dobuma. Par laimi, mūsdienās, pamatojoties uz dzīvnieku aizsardzības likumiem, tas..
1.00€
INCI: Cera Carnauba   Karnauba vasks tiek iegūts no speciālas palmu sugas. Pateicoties savai īpašās cietības pakāpei, tas tiek pielietots galvenokārt dekoratīvajā kosmētikā – lūpu balzāmos, lūpukrāsās. Kušanas t. 80-85 grādi C. Lieto 0,5-10 % no tauku fāzes.  ..
0.75€
Koenzīms Q10, fluīds
Nav noliktavā
Koenzīms Q10, fluīds 5% INCI:Aqua, pentylene glycol, lechitin, capryliccapric tryglyceride, ubiquinone, sodium hydroxide. Koenzīms Q10 fluīds ir dabīgajai kosmētikai pievienojama aktīvā viela, kam piemīt ādu atjaunojošas īpašības. Tas ievērojami uzlabo un atjaunojo ādas izskatu ..
3.10€
INCI: Xanthan Gum (E415)    Ksantāns ir lielmolekulārs polisaharīds. Ksantāna šķīdumi ir pseidoplastiski, jo to konsistence mainās atkarībā no stāvokļa. Miera stāvoklī tie ir biezi, bet tiklīdz tiek pakustināti, maisīti, pumpēti vai saskalināti, tie kļūst viskozi un plūstoš..
1.75€
 INCI: Xanthan Gum (E415)  Dzidrais ksantāna pulveris ir ar uzlabotu šķīšanas spēju un ir īpaši izstrādāts lietošanai kosmētikā.   Ksantāns ir lielmolekulārs polisaharīds. Ksantāna šķīdumi ir pseidoplastiski, jo to konsistence mainās atkarībā no s..
1.20€
  Lanolīnvasks INCI: Lanolin Alcohol Lanolīnvasku iegūst no lanolīna sastāvā esošā vaska nepārziepojamās daļas. Lanolīnvaska galvenā īpašība ir ādas virsējā aizsargslāņa stiprināšana un mitruma papildus piesaistīšana ādas virsējam slānim, tādējādi sargājot a..
1.85€
 Xyliance 100% augu emulgators INCI: Cetearyl Wheat Straw Glycosides (and) Cetearyl Alcohol  Izejviela: kviešu salmi un palmu eļļa. Kušanas temp:64,8°C,                   pH(10% ūdens šķīdums): 5.1 Xyliance (iegūts no..
1.30€
Parādīt 1 līdz 10 no 10 (lapuses: 1)