Izvēlne
Jūsu grozs

Tenzīdi

Tenzīdi

 Tenzīdi ir virsmaktīvas vielas, kas atdala uz ādas esošos netīrumus un padara tos viegli noskalojamus ar ūdeni. Tenzīdi ir nepieciešami ādas un matu tīrīšanai un tiek izmantoti šampūnu, šķidro ziepju un dušas želeju gatavošanai

Kokosa Betaīns INCI: Cocoamidopropyl Betaine Kokosa betaīns jeb vienkāršoti Betaīns ir tā sauktais cukura tenzīds. Betaīnu iegūst no palmu kodolu eļļas. Tas ir šķidras konsistences, iedzeltens tenzīds. To var lietot koncentrācijā 30% līdz 50 % no tenzīdu maisījuma. Kokosa betaīns..
1.55€
Haarsoft tenzīds
Ir Noliktavā
Haarsoft INCI: Coco Glucoside, Glyceryl Oleate Nejoniska tenzīda un koemulgatora maisījums. Tā ir pienīgi pastveidīga substance, ko iegūst no kokosa, palmu, kukurūzas dīgstu un saulespuķu eļļām. Pamatā to izmanto kā kotenzīdu un mitrinātāju tīrīšanas produktos. Haarsoftu var kombinēt ..
2.00€
Plantaren INCI: Alkylpolyglycoside/Decylglycoside Plantaren ir alkilpoliglikozīdu tenzīds uz kokosa eļļas un glikozes bāzes, tā saucamais cukura tenzīds. Šie augu izcelsmes tenzīdi ir atzīti par ādai draudzīgākajiem tenzīdiem no visas tenzīdu grupas. Pareizi uzglabājot (istabas temp..
1.90€
INCI: Sodium Lauryl Sulfoacetate SLSA - Anjoniskais tenzīds  ir balts pulveris iegūts no palmu un kokosriekstu eļļlām. Šķīst ūdenī. To izmanto dažādos attīrošajos mazgāšanas līdzekļos. Anjonisko tenzīdu hidrofīlā daļiņa ir negatīvi lādēta. Kosmētika..
1.90€
Sanftīns INCI Sucrose Cocoate Sanftīns ir ļoti maigs, ekoloģiski sertificēts tenzīds, kas tiek izgatavots no kokosa eļļas taukskābēm un cukurbiešu cukura. Sanftīns ir nopērkams baltas pastas veidā, kam ir izteikta smarža. Tā pH vērtība ir apmēram 7. Pateicoties augstajam mazgājoš..
1.55€
Šķidrais tenzīdu maisījums, Plantapon SF INCI: Sodium Cocoamphoacetat, Glycerin, Lauryl Glucusid, Sodium Cocoyl, Glutarmate, Sodium Lauryl Glucose Carboylat.   Ecocert sertificēts tenzīdu maisījums, kura sastāvā ir anjoniskie tenzīdi, amfotērais tenzīds un nejoniskais tenzīds, kā arī..
2.00€
Parādīt 1 līdz 6 no 6 (lapuses: 1)