Izvēlne
Jūsu grozs

Eļļas, sviesti, vaski

Eļļas, sviesti, vaski

sadaļā atradīsiet aprakstus par pamateļļām, dažādiem augu sviestiem un vaskiem. 

Polyglyceryl-3 Beeswax Šī kosmētikas izejviela tiek iegūta no bišu vaska, pareizāk, bišu vaska derivāts, kas pārstrādes procesā tiek pārveidots, uzlabojot ko-emulģējošās īpašības. Ceralan ir gaiši dzeltenas, smalkas vaska lodītes, kas kūst 63-65°C temperatūrā. Ar šo jauko bišu vaska produk..
0.00€
Kakao koka dzimtene ir tropiskie Amazones un Orinoko lietusmeži. Šodien galvenie kakao koku audzēšanas apgabali ir centrālajā un Rietumāfrikā, Vidusamerikā un Dienvidamerikā, Ceilonā, Indonēzijā, Jaungvinejā un Filipīnās.Kakao pupiņas satur 54% kakao sviesta, 11% olbaltumvielu, 9% celulozes, 7% ciet..
0.00€
Kamēlijas eļļa tiek iegūta no kamēlijas sēklām ar aukstās spiešanas metodi. Tai ir neitrāla smarža un ilgs uzglabāšanas laiks, jo tā satur daudz antioksidantus, kā arī vērtīgas taukskābes. Kamēlijas eļļu kosmētikā izmanto kā bāzes eļļu un lieto gan krēmos, ķermeņa sviestos un kā bāzi dažādām zi..
0.00€
INCI: Canabis Sativa Par kaņepju dzimteni tiek uzskatīta Āzija – Kaspijas jūras reģions. Senatnē no kaņepju šķiedras izgatavoja materiālus apģērbiem, gultas veļai, virvēm, jūras tauvām, zvejnieku tīkliem. Uzturā lietoja kaņepju sviestu. Kaņepju eļļu iegūst no auga Cannabis Sativasēklā..
0.00€
Ķirbis kā pārtikas produkts tiek lietots jau apmēram 5000 tūkstoši gadu. Ķirbju dzimtene ir Dienvidamerika, bet pēc Kolumba vizītes tas atceļoja uz Eiropu. Ķirbis ir dārzenis, kura visas sastāvdaļas var lietot uzturā. Pat ķirbjaugu ziedus var sažāvēt un gatavot tējas, kas ziemā stimulē organisma imu..
0.00€
INCI: Tritium kausativumKviešu asnu eļļa ir viena no vissenāk lietotajām.  Tā ir auksti spiesta, oranži dzeltena, un diezgan bieza ar intensīvu labības smaržu. To iegūst no kviešu dīgļa pašā grauda kodolā, kas aizņem tikai 2,5% no visa grauda svara.Tā ir ar E-vitamīnu otrā bagātākā augu eļ..
0.00€
Mandeļkoks pieder rožu dzimtas augiem un tā dzimtene ir Ķīnas subtropu reģioni. Šodien daudzas mandeļkoku kultūras sastopamas Kalifornijā un Spānijā. Kalifornijā audzē saldas mandeles, bet Vidusjūras reģionā aug saldas un arī nedaudz rūgtākas mandeles. Rūgtās mandeles satur zilskābi, tās īpatsvars n..
0.00€
INCI: Caprylic/Capric Triglyceride Neitrālā eļļa tiek iegūta no kokospalmu eļļas un tā sastāv no izolētām vidējo ķēžu taukskābēm, tādām kā kaprilskābe un kaprīnskābe. Šī eļļa nesatur nekādas citas taukskābes vai sastāvdaļas. Tā ir pilnīgi neitrāla, tādēļ to ļoti plaši izmanto kosmētik..
0.00€
Saflora eļļa tiek iegūta no saflora ziedu sēklām, kas ir kurvziežu dzimtas augs. Tas ir dadžveidīgs augs, kas ir izplatīts visā viduseiropā un Ēģiptē. Auga sēklas satur līdz 35% eļļas un tā ir ļoti iecienīta arī kā pārtikas eļļa, pateicoties sastāvā esošajām, nepiesātinātajām taukskābēm. To sas..
0.00€
INCI: Butyrospermum Parkii  Šī vai karite koki aug Centrālāfrikā. Plūmei līdzīgo, brūno augļu rieksti satur līdz 50% tauku, kuru iegūšana ir dārgs process, kurā jāiegulda daudz roku darba. Riekstus saspiež un iegūto masu uzkarsē līdz 50-60oC, kad tauki kļūst šķidri un atdalās no mizām, tie..
0.00€
Parādīt 1 līdz 10 no 10 (lapuses: 1)