Izvēlne
Jūsu grozs

Bāzes eļļas

Bāzes eļļas
Argāna eļļa, BIO, auksti spiesta INCI: Argiana spinosa Argāna eļļu iegūst Marokā. Argāna koks aug ļoti lēni, var sasniegt 10m augstumu un 150-200 gadu vecumu. No zaļajiem, olīvēm līdzīgajiem augļiem iegūst dzeltenīgas krāsas eļļu, kas smaržo mazliet pēc sīviem riekstiem līdz stipri skābenam aromāt..
2.00€
INCI:  Brassica olerecea italica (Broccoli) Seed oil Pielietojums: Pamata eļļa, kuru izmanto šampūnos, kondicionieros un piemērots viegliem matu kopšanas produktiem, kā arī emulsijām ar pigmentiem (tonālie krēmi). Brokoļu sēkliņu eļļa atjauno matu dabisko struktūr..
2.95€
INCI: Glycine Soja, Daucus Carota, Carotene Burkānu eļļa ir bagāta ar beta – karotīnu, E un A vitamīnus, Omega 3 un 6 taukskābes. Ir piemērota visiem ādas tipiem ādas atjaunošanai un ādas šūnu reģenerācijai. Tā lieliski pabaro un aizsargā no mitruma zuduma atūdeņo..
1.50€
Džodžobas eļļa BIO, auksti spiesta
Nav noliktavā
Džodžobas eļļa, BIO, auksti spiesta INCI: Simmondsia Chinensis Džodžobas jeb Jojobas eļļa pēc sava sastāva ir šķidrs augu vasks. Eļļas sastāvs ir vistuvākais cilvēka ādas taukiem, kurus sauc par sebumu. Sebums palīdz ādai saglabāt mitrumu un maigumu. Kad āda, dažādu apstākļu ietekmē &scaro..
1.85€
INCI:  Helianthus annus seed oil (saulespuķu eļļa), Calendula officinalis flower extract. Kliņģerīšu eļļa BIO ir viena no augstvērtīgajām aktīvo vielu bāzes eļļām bez smaržas ar dzeltenu nokrāsu. Kliņģerīšu eļļa ir bioloģiski audzētu kliņģerīšu ziedu macerāts (izvilkums) saulesp..
2.00€
Kokosriekstu eļļa BIO, auksti spiesta INCI: Cocos Nucifera Oil   Pamateļļa - tās patīkamais aromāts un augstā bioloģiskā aktivitāte ir labs līdzeklis dažāda veida masāžām jūtīgai, sakairinātai un sausai ādai. Kokosriekstu eļļa labi mīkstina, mitrina un izlīdzina ādu. Labi noder deko..
1.30€
Kviešu asnu eļļa, auksti spiesta INCI: Triticum Vulgar     Kviešu asnu eļļa ir viena no vissenāk lietotajām eļļām. Tā ir auksti spiesta, oranži dzeltena un diezgan bieza, ar intensīvu labības smaržu. To iegūst no kviešu dīgļa pašā grauda kodolā, kas aizņem tikai 2,5% no visa..
1.26€
INCI: Prunus Dulcus Aukstā spiešanas procesā no mandelēm iegūst dzidru, gaiši dzeltenu eļļu ar maigu riekstu smaržu. Lai iegūtu 400 litrus eļļas ir nepieciešama 1 tonna mandeļu.  Tā ir līdzīga aprikožu kauliņu eļļai, taču mandeļu eļļa ir saturīgāka. Mandeļu eļļa ātr..
1.25€
Mandeļu eļļa, rafinēta
Nav noliktavā
 Mandeļu eļļa, rafinēta INCI:  Prunus Dulcus Tocopherol   Pamateļļa - klasiska kosmētiskā eļļa, kas piemērota visiem ādas tipiem, labi piemērota arī bērnu ādas kopšanai un ļoti jūtīgai ādai. Iedarbība ļoti līdzīga kā mandeļu auksti spiestai eļļai. Tā ir viegli panesam..
2.00€
Mežrozīšu kauliņu eļļa BIO, auksti spiesta INCI: Rosa mosqueta Mežrozīšu eļļa ir iegūta no mežrozes augļu kauliņiem. Kosmētikā Mežrozīšu eļļa ir noderīga sausai ādai un ādai, kura ir ieplaisājusi vai lobās, arī pigmentētas un nesenu rētaudu klātas ādas kopšan..
2.30€
Naktssveces eļļa BIO, auksti spiesta  INCI: Oenothera Biennis   Aktīvo vielu eļļa: jūtīgai, sausai, zvīņainai ādai, arī neirodermītam un psoriāzei. Palīdz aknes gadījumā. Žurnālā International Journal of Cosmetic Science publicētajos pētījumos tiek minēts, ka naktssveces eļļa ..
2.25€
Neitrālā eļļa, jeb frakcionētā kokoseļļa  INCI: Caprylic/Capric Triglyceride   Neitrālā eļļa tiek iegūta no kokospalmu eļļas un tā sastāv no izolētām vidējo ķēžu taukskābēm, tādām kā kaprilskābe un kaprīnskābe. Šī eļļa nesatur nekādas citas taukskābes vai sastāvdaļas. Tā ir pilnīgi neit..
2.30€
Rīcineļļa BIO, auksti spiesta INCI:  Ricinus Communis Rīcineļļu iegūst no rīcinauga (rīcina) Ricinus communis sēklām, kas satur ap 50% eļļas. To pazina jau senie indieši un senie ēģiptieši, bet Eiropā tā kļuva pazīstama tikai 18. gs. beigās. Tā ir iedzeltena, pabieza, ar īpatnēj..
1.00€
INCI: Ricinus Communis (Castor Oil) Rīcineļļu iegūst no rīcinauga (rīcina) Ricinus communis sēklām, kas satur ap 50% eļļas. To pazina jau senie indieši un senie ēģiptieši, bet Eiropā tā kļuva pazīstama tikai 18. gs. beigās. Tā ir iedzeltena, pabieza, ar īpatnēju garšu un sas..
0.85€
Saflora eļļa INCI: Carthamus tinctorius   Saflora eļļa ir pamateļļa ar zemu viskozitāti, zeltainā krāsā ar maigu riekstu garšu. Kosmētikā to izmanto kā vieglu, matējošu eļļu taukainām, problemātiskām ādām, vai kosmētikas produktos, kur nepieciešama viegla konsistence.   Vairāk lasīt ..
2.70€
 INCI: Sesamum indicum Sezama eļļa - bioloģiski augstvērtīga, iegūta no gaišajām sezama sēklām ar aukstās spiešanas tehnoloģiju. Eļļa ir gaiši dzeltena ar maigu rieksta smaržu un maigu garšu. Ieteicama sausai, nobriedušai ādai, arī ādai ar vāju asinsriti. Sastāvā esošais cinks..
1.00€
INCHI: Hippophae  Rhamnoides L  Tīra, neatšķaidīta Smiltsērkšķu eļļa, iegūta no augstvērtīgi audzētiem smiltsērkšķiem ar auksto spiešanas metodi un ir augstvērtīgs koncentrāts - jaunības eliksīrs sejai, matiem un nagiem.   Smiltsērkšķu eļļa spēj ātri dziedēt rētas, ..
3.00€
INCHI: Vitis Vinifera Vīnogu kauliņu eļļa labi iesūcas ādā. Tā ir viegla ar labu viskozitāti un uz ādas nerada smagnēju sajūtu. Vīnogu kauliņu eļļu var lietot kā bāzes eļļu krēmos un losjonos, to var pievienot matu kondicionieriem, lūpu balzāmiem un citiem ādu kopjošiem kosmētikas līdzekļ..
2.50€
Parādīt 1 līdz 18 no 18 (lapuses: 1)