Izvēlne
Jūsu grozs

Tenzīdi

Tenzīdi

Tās ir virsmaktīvas vielas, kuru sastāvā ir mazgājošas substances. Tenzīdus lieto attīrošās kosmētikas gatavošanai: šampūnos, dušas želejās, sejas tīrītājos, dušas krēmos, šķidrajās ziepēs un citos tīrošajos produktos. Dabīgajās, svaigās kosmētikas gatavošanā tiek lietoti maigākie un dabiskākās izcelsmes tenzīdi no tirgū pieejamajiem. Detalizēti par tenzīdu iedalījumu, pielietojumu, kombinēšanu un aprēķināšanu lasi sadaļā Attīrošā kosmētika.

INCI: Coco Glucoside, Glyceryl Oleate Nejoniska tenzīda un ko-emulgatora maisījums. Tā ir pienīga, pastveidīga sibstance, ko iegūst no kokosa, palmu, kukurūzas dīgstu un saulespuķu eļļām. Pamatā to izmanto kā ko-tenzīdu un mitrinātāju tīrīšanas produktos. Lamesoft var kombinēt ar visi..
0.00€
Kokosa Betaīns
2 - 3 Dienas
INCI: Cocoamidopropyl Betaine Kokosa betaīns jeb vienkāršoti Betaīns ir tā sauktais cukura tenzīds. Betaīnu iegūst no palmu kodolu eļļas. Tas ir šķidras konsistences, iedzeltens tenzīds. To var lietot koncentrācijā 30% līdz 50 % no tenzīdu maisījuma. Kokosa betaīns ir viegli panesams ..
0.00€
INCI: Potassium Cocoyl Hydrolyzed Collagen Tiek saukts arī par kollagentenzīdu. Iegūst no kokosa, kukurūzas un palmu kodolu eļļām, kā arī dzīvnieku izcelsmes kallogēna. Tas ir gaiši līdz tumši dzeltens šķidrums ar maigu aromātu, ar pH vērtību 6-7. Lameponam ir izcilas mazgājošās un putojošās īp..
0.00€
INCI: Alkylpolyglycoside/Decylglycoside  Plantaren ir alkilpoliglikozīdu tenzīds uz kokosa eļļas un glikozes bāzes, tā saucamais cukura tenzīds. Šie augu izcelsmes tenzīdi ir atzīti par ādai draudzīgākajiem tenzīdiem no visas tenzīdu grupas.Pareizi uzglabājot (istabas temperatūrā) decilgli..
0.00€
INCI Sucrose Cocoate Sanftīns ir ļoti maigs, ekoloģiski sertificēts tensīds, kas tiek izgatavots no kokosa eļļas taukskābēm un cukurbiešu cukura. Sanftīns ir nopērkams baltas pastas veidā, kam ir izteikta smarža. Tā pH vērtība ir apmēram 7. Pateicoties augstajam mazgājošo substanču saturam..
0.00€
Parādīt 1 līdz 5 no 5 (lapuses: 1)