Izvēlne
Jūsu grozs

Bāzes eļļas

Bāzes eļļas
Aprikožu kauliņu eļļa, rafinēta
Nav noliktavā
Aprikožu kauliņu eļļa, rafinēta INCI: Prunus Armeniaca Pielietojums: Pamateļļa, kas der jaukta tipa, jūtīgai, sausai, sasprēgājušai, arī nobriedušai ādai. Izmanto masāžās, vannas eļļās, jo tai ir pretiekaisuma, ādu atjaunojošas, barojošas un reģenerējošas..
0.85€
Argāna eļļa, BIO, auksti spiesta INCI: Argiana spinosa Argāna eļļu iegūst Marokā. Argāna koks aug ļoti lēni, var sasniegt 10m augstumu un 150-200 gadu vecumu. No zaļajiem, olīvēm līdzīgajiem augļiem iegūst dzeltenīgas krāsas eļļu, kas smaržo mazliet pēc sīviem riekstiem līdz stipri skābenam arom..
2.00€
Avokādo eļļa, auksti spiesta, zaļa INCI: Persea Gratissima   Avokado koks aug tikai siltā klimatā. Galvenās vietas ir Meksika, Dienvidāfrika, Dienvidamerika, Kalifornija un Izraēla. Avokado ir oga, bet tradicionāli to sauc par augli.    Kosmētikā auksti spietā zaļā Avok..
1.00€
INCI:  Brassica olerecea italica (Broccoli) Seed oil Pielietojums: Pamata eļļa, kuru izmanto šampūnos, kondicionieros un piemērots viegliem matu kopšanas produktiem, kā arī emulsijām ar pigmentiem (tonālie krēmi). Brokoļu sēkliņu eļļa atjauno matu dabisko struktūr..
2.95€
INCI: Glycine Soja, Daucus Carota, Carotene Burkānu eļļa ir bagāta ar beta – karotīnu, E un A vitamīnus, Omega 3 un 6 taukskābes. Ir piemērota visiem ādas tipiem ādas atjaunošanai un ādas šūnu reģenerācijai. Tā lieliski pabaro un aizsargā no mitruma zuduma atūdeņo..
1.50€
Džodžobas eļļa, BIO, auksti spiesta INCI: Simmondsia Chinensis Džodžobas jeb Jojobas eļļa pēc sava sastāva ir šķidrs augu vasks. Eļļas sastāvs ir vistuvākais cilvēka ādas taukiem, kurus sauc par sebumu. Sebums palīdz ādai saglabāt mitrumu un maigumu. Kad āda, dažādu apstākļu ietekmē &scaro..
1.85€
INCI: Olus oil, Calendula officinalis, flower extract, Tocopherol Kliņģerīšu eļļa ir viena no augstvērtīgajām bāzes eļļām bez smaržas ar dzeltenu nokrāsu.   Piemērota visu tipu ādai un var lietot tīrā veidā kā ādas kopšanas līdzekli bez papildus piedevām. Ir laba sausai &nb..
1.30€
Kokosriekstu eļļa BIO, auksti spiesta INCI: Cocos Nucifera Oil   Pamateļļa - tās patīkamais aromāts un augstā bioloģiskā aktivitāte ir labs līdzeklis dažāda veida masāžām jūtīgai, sakairinātai un sausai ādai. Kokosriekstu eļļa labi mīkstina, mitrina un izlīdzina ādu. Labi noder deko..
1.30€
Kviešu asnu eļļa INCI: Triticum Vulgar  Kviešu asnu eļļa ir viena no vissenāk lietotajām eļļām. Tā ir auksti spiesta, oranži dzeltena un diezgan bieza, ar intensīvu labības smaržu. To iegūst no kviešu dīgļa pašā grauda kodolā, kas aizņem tikai 2,5% no visa ..
1.20€
INCI: Prunus Dulcus Aukstā spiešanas procesā no mandelēm iegūst dzidru, gaiši dzeltenu eļļu ar maigu riekstu smaržu. Lai iegūtu 400 litrus eļļas ir nepieciešama 1 tonna mandeļu.  Tā ir līdzīga aprikožu kauliņu eļļai, taču mandeļu eļļa ir saturīgāka. Mandeļu eļļa ātr..
1.40€
 Mandeļu eļļa, rafinēta INCI:  Prunus Dulcus Tocopherol   Pamateļļa - klasiska kosmētiskā eļļa, kas piemērota visiem ādas tipiem, labi piemērota arī bērnu ādas kopšanai un ļoti jūtīgai ādai. Iedarbība ļoti līdzīga kā mandeļu auksti spiestai eļļai. Tā ir viegli panesam..
2.00€
 Melno ķimeņu eļļa, auksti spiesta INCI: Nigella sativa, ražotājvalsts Ēģipte Melno ķimeņu eļļas sastāvā ir ēteriskās eļļas, kas šo eļļu padara par koncentrētu aktīvo vielu eļļu. Tās sastāvs ir arī bagātīgs ar nepiesātinātajām taukskābēm, īpaši – linolskābi un eļļassk..
1.70€
Mežrozīšu kauliņu eļļa BIO, auksti spiesta INCI: Rosa mosqueta Mežrozīšu eļļa ir iegūta no mežrozes augļu kauliņiem. Kosmētikā Mežrozīšu eļļa ir noderīga sausai ādai un ādai, kura ir ieplaisājusi vai lobās, arī pigmentētas un nesenu rētaudu klātas ādas kopšan..
2.50€
Naktssveces eļļa BIO, auksti spiesta  INCI: Oenothera Biennis   Aktīvo vielu eļļa: jūtīgai, sausai, zvīņainai ādai, arī neirodermītam un psoriāzei. Palīdz aknes gadījumā. Žurnālā International Journal of Cosmetic Science publicētajos pētījumos tiek minēts, ka naktssveces eļļa ..
2.25€
Neitrālā eļļa, jeb frakcionētā kokoseļļa  INCI: Caprylic/Capric Triglyceride   Neitrālā eļļa tiek iegūta no kokospalmu eļļas un tā sastāv no izolētām vidējo ķēžu taukskābēm, tādām kā kaprilskābe un kaprīnskābe. Šī eļļa nesatur nekādas citas taukskābes vai sastāvdaļas. Tā ir pilnī..
2.00€
Rīcineļļa BIO, auksti spiesta INCI:  Ricinus Communis Rīcineļļu iegūst no rīcinauga (rīcina) Ricinus communis sēklām, kas satur ap 50% eļļas. To pazina jau senie indieši un senie ēģiptieši, bet Eiropā tā kļuva pazīstama tikai 18. gs. beigās. Tā ir iedzeltena, pabieza, ar īpatnēj..
1.00€
INCI: Ricinus Communis (Castor Oil) Rīcineļļu iegūst no rīcinauga (rīcina) Ricinus communis sēklām, kas satur ap 50% eļļas. To pazina jau senie indieši un senie ēģiptieši, bet Eiropā tā kļuva pazīstama tikai 18. gs. beigās. Tā ir iedzeltena, pabieza, ar īpatnēju garšu un sas..
0.85€
Saflora eļļa INCI: Carthamus tinctorius   Saflora eļļa ir pamateļļa ar zemu viskozitāti, zeltainā krāsā ar maigu riekstu garšu. Kosmētikā to izmanto kā vieglu, matējošu eļļu taukainām, problemātiskām ādām, vai kosmētikas produktos, kur nepieciešama viegla konsistence.   Vairāk lasīt ..
2.20€
Parādīt 1 līdz 18 no 21 (lapuses: 2)