Izvēlne
Jūsu grozs

Citas sākvielas

Citas sākvielas
A-C-E vitamīnu fluīds INCI: Aqua, Alkyl Benzoate, Alcohol, Arachis Hypogaea, Retinyl Acetate, Ascorbyt Palmitate, Tocopherol,Caprylic/Capric Triglyceride, Ascorbic Acid, Citric Acid  A-C-E fluīds ir trīs īpaši iedarbīgu vitamīnu aktīvā viela, kas kompleksā darbojas efektīvāk un dziļāk. Katra ..
4.15€
Akāciju sveķi jeb gummiarābiks INCI: Gummi Arabicum, Acacia Senegal E414 Akāciju sveķus iegūst no dažādām tropisko akāciju sugām koku mizas izdalījumiem, tos smalki samaļot. Sveķi ir dažādās krāsās - no bezkrāsainas līdz brūnai, bez smaržas.   Pielietojums Dekoratīvajā kosmētikā ..
0.80€
Alauns INCI: Kaliumaluminiumsulfat Alauns ir bezkrāsains iezis, kas veidojies dabā kā kristāliska viela, viegli šķīst ūdenī. Jau kopš seniem laikiem Alauns medicīnā tiek izmantots kā asins apturošs, antibakteriāls, pretiekaisuma, niezi mazinošs un savelkošs ..
0.90€
Alfa-bisabolols
Nav noliktavā
 Alfa-bisabolols  INCI: Bisabolol  Bisabolols, saukts arī par alfa bisabololu, ir kumelītes galvenā aktīvā viela. Tas ir eļļā šķīstošs. Bisabolols ir iekaisumu un kairinājumu mazinoša, antibakteriāla viela. To var ļoti plaši izmantot ādas kopšanā, saules aizsargkosmētikā un pēc sauļ..
3.85€
 INCI: Allantoin    Allantoins ir vielmaiņas blakusprodukts, kas dabā sastopams kastaņkoka mizā, kviešu asnos un melnsaknē. Arī tauksaknē, kas jau gadsimtiem ilgi ir zināma kā brīnumlīdzeklis kaulu saaudzēšanā un brūču dziedēšanā, viena no galvenajām &scaron..
0.70€
Aloe Vera  INCI: Aloe Barbadensis, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potasium Sorbate Iedarbība: Alveja satur daudz dažādu vērtīgu vielu, minerālvielas (kalciju, magniju, cinku, selēnu), vitamīnus, aminoskābes. Īpaši svarīga viela ir acemanāns, kas ir viena no organisma pamata uzturvielām, īpaša ..
1.85€
Avokadīns INCI: Avocado Oil Unsaponifiables  Avokadīns ir Avokādo eļļas nepārziepjojamās daļiņas. Nepārziepjojamās daļiņas ir ķīmiska procesa rezultāts: izgatavojot ziepes tiek „pārziepjoti” tauki (augu eļļas un augu sviesti) ar sārmiem (piemēram,  NaOH - nātrija sārmu). Avokadīns jā..
3.00€
 BioKons NEO, maigs konservants INCI: Propanediol, Phenethyl Alcohol, Undecyl Alcohol, Tocopherol   Lietošana:  2-3 pilieni uz 10g gatavā produkta. Tas nodrošinās 4-5 mēnešu uzglabāšanu.        ..
1.70€
Bora nitrīds 16 mikroni INCI:  Boron Nitride Šis bora nitrīds ir smalks, maigs un viegls, kas veido mīkstu, matētu, slīdošu efektu. Tas uzlabo un paildzina produkta noturību, piešķirot vieglu, lubricējošu efektu un zīdainu tekstūru (nav nepieciešams papildus pievienot sericīta viz..
2.45€
 Ceralan  INCI: Polyglyceryl-3 Beeswax Šī kosmētikas izejviela tiek iegūta no bišu vaska, pareizāk, tas ir bišu vaska derivāts, kas pārstrādes procesā tiek pārveidots, uzlabojot ko-emulģējošās īpašības. Ceralan ir gaiši dzeltenas, smalkas vaska lodītes, kas kūst 63-65°C temperatūrā. &nbs..
2.55€
Cetilpalmitāts INCI: Cetylpalmitat Cetilpalmitāts ir zināmā spermaceta aizvietotājs. Apzīmējums spermaceta „aizvietotājs” norāda uz agrāk izmantotu substanci- dabisko spermacetu, kuru ieguva no kašalotu pieres kaula dobuma. Par laimi, mūsdienās, pamatojoties uz dzīvnieku aizsardzības likumiem, tas..
1.00€
Cinka oksīds ZnO INCI: Zinc Oxide   Balta pulverveida viela, kas praktiski nešķīst ūdenī. Plaši tiek pielietots kosmētikā kā antibakteriāls un aizsardzības līdzeklis pret saules starojumu (ļoti plašs UVA un UVB staru aizsarg spektrs, raksturīga foto stabilitāte). Pateicoties tam, ka netie..
1.45€
Konservants Cosgard (Geogard 221) INCI: Dehydroacetic acid, Benzyl alcohol Sintētisks, bet Ekocert sertificēts, maigs konservants dabīgās un eko kosmētikas konservēšanai. Tas iedarbojas uz plašu baktēriju un sēnīšu spektru, aizkavējot to attīstību un vairošanos. Cosgard var pievienot visie..
1.40€
D-pantenols INCI: Panthenol   Tīrā veidā D-pantenols ir pabieza masa. Vieglākai lietošanai tirgū tiek piedāvāts 75 % šķīdums, kas tiek atšķaidīts ar 25 % destilēta ūdens. Tas nozīmē, ka sastāvā ir 75 % tīrā D-pantenola. Arī šāda koncentrācija vēl ir pabiezs un l..
5.00€
 INCI: Buxus Chinensis Džodžoba vaska pērlītes ir baltas lodveida daļiņas, bez smaržas, kam pamatā ir tīrs Džodžobas augu vasks. Sfēriskas formas lodveida granulas novērš mikrotraumas ādas attīrīšanas procesā, panākot īpaši maigu, tajā pašā laikā efektīvu, abrazīvu..
2.30€
E vitamīna acetāts INCI: Tocopheryl Acetate  E-vitamīna acetāts tiek iegūts dabīgo E vitamīnu esterifikācijas ceļā stabilizējot ar dabīgo etiķskābi, lai iegūtu stabilāku vielu salīdzinājumā ar tīro E-vitamīnu. E vitamīna acetāts ir daudz mazāk jūtīgs pret skābekli un siltumu, tādējādi sa..
1.50€
E-vitamīns, dabīgais INCI: Tocopherol    Dabīgais E-vitamīns jeb tocopherols ir eļļā šķīstošs un sastopams daudzās augu eļļās. Ar apzīmējumu tocopherols tiek apzīmēti dažādi E-vitamīna paveidi gan tīrie, gan arī dažādos savienojumos iegūtie. Viens no populārākajiem, ko iz..
1.90€
Farnezols
Nav noliktavā
Farnezols  INCI: Farnesol  Farnezols ir dabīgas izcelsmes aromātiska viela, kas satopama muskusa, citronellas, citronzāles, rožu ēterisko eļļu sastāvā.  Farnezolam ir antibakteriālas īpašības, kas kavē baktēriju vairošanos un novērš nepatīkamu aromātu, pa..
2.50€
Parādīt 1 līdz 18 no 44 (lapuses: 3)