Izvēlne
Jūsu grozs

Citas sākvielas

Citas sākvielas
Glicerīns INCI: Glycerin     Glicerīns var būt gan augu, gan dzīvnieku, gan arī ķīmiskas izcelsmes. Ķīmiski glicerīns ir viens no spirtiem. Tas veido visu tauku molekulu kodolus un ir atrodams visās augu un dzīvnieku šūnās. Ūdeni nesaturošs glicerīns ir dzidrs, sīrupveida šķidrums, k..
2.70€
Glicerīns 99,5% augu INCI: Glycerin Glicerīns var būt gan augu, gan dzīvnieku, gan arī ķīmiskas izcelsmes.Glicerīns veido visu tauku molekulu kodolus un ir atrodams visās augu un dzīvnieku šūnās. Ūdeni nesaturošs glicerīns ir dzidrs, sīrupveida šķidrums, kam ir spēcīgas ūdeni piesaistošas īpašības..
4.20€
INCI: Guar Gum, Cyanopsis Tetragonalba (E 412)     Guāras milti (sveķi) ir dabīgs polisaharīds, kas tiek iegūts no guāras koka sēklām. Samaltie guāras milti satur ne tikai jau minētos polisaharīdus, bet arī 10-15 % ūdeni, 5-6 % proteīnus, 2,5 % dabīgās šķiedras. Pelēkbaltais pulveris pil..
0.35€
 Haarguar HT INCI: Hydroxypropyl Guar, Hydroxypropyldrimonium Chloride  Haarguar ir dabiskas izcelsmes kondicionieris. Miltveidīgs, gaiša viela bez smaržas, ko iegūst no Indijā augošiem tropu koku sveķiem. Pateicoties katjonu dabas īpašībām, haarg..
1.75€
INCHI: Hyaluronic Acid Šī ir lielmolekulārā hialuronskābe. Viens no galvenajiem ādas novecošanas iemesliem ir hialuronskābes īpatsvara samazināšanās ādā. Ar gadiem hialuronskābes sintēze organismā samazinās, āda zaudē tvirtumu un saistaudi burtiski "iegrimst’&r..
4.00€
Kalcija Karbonāts INCI:Calcium Carbonate  Kalcija karbonāts (Calcium Carbonate) jeb parastais skolas krīts. Kalcija karbonāts dabā ir plaši izplatīts kā minerālviela nogulsnes veidā, piemēram, kalcīts (kaļķakmens) aragonīts, krīts. Iegūst arī no molusku gliemežvākiem. Īpaši attīrītu kalciju ..
0.55€
Kofeīna pulveris INCI: Coffein Kofeīna iedarbība skaistumkopšanā zināma jau kopš seniem laikiem, kad melno tēju izmantoja pietūkuma mazināšanai zem acīm, vai ierīvēja kājas ar kafijas biezumiem, lai iegūtu maigāku ādu. Kofeīns iedarbojas uz audiem, palīdzot izvadīt lieko ūden..
4.60€
INCI: Xanthan Gum (E415)    Ksantāns ir lielmolekulārs polisaharīds. Ksantāna šķīdumi ir pseidoplastiski, jo to konsistence mainās atkarībā no stāvokļa. Miera stāvoklī tie ir biezi, bet tiklīdz tiek pakustināti, maisīti, pumpēti vai saskalināti, tie kļūst viskozi un plūstoš..
1.90€
 INCI: Xanthan Gum (E415)  Dzidrais ksantāna pulveris ir ar uzlabotu šķīšanas spēju un ir īpaši izstrādāts lietošanai kosmētikā.   Ksantāns ir lielmolekulārs polisaharīds. Ksantāna šķīdumi ir pseidoplastiski, jo to konsistence mainās atkarībā no s..
2.60€
Ksilīts, ksilitols INCI: Xylit Ksilitols, ko citās valodās mēdz dēvēt arī par bērzu cukuru, ir dabīgs saldinātājs, ko pārtikā lieto un pazīst ar kodu E 967. Tāpat kā sorbīts, arī šis saldinātājs ir sastopams dažādos augļos un dārzeņos: puķkāpostos, plūmēs, zemenēs, avenēs. Tas sastopams dažu ..
1.10€
Lipodermīns INCI: Aqua, Lecithin, Alcohol Iedarbība un pielietojums Lipodermīna liposomu uzbūve ir radniecīga ādas fizioloģijai ar augstu panesamību, piemērots arī jūtīgām ādām. Ja lipodermīnam pievieno mazliet biezinātāju un ūdeni var pagatavot vieglus fluīdus un želejas. Lipodermīnā eso..
4.10€
Magnija stearāts INCI: Magnesium Stearate     Tiek pielietots kosmētikā tā saistošo, antiseptisko un pret sakalšanas īpašību dēļ. Lai gan var tikt izmantots arī kā želejošs, biezinošs un emulsificējošs līdzeklis. Atsevišķās klasifikācijā..
1.60€
 Mandeļu-olīvu kauliņu granulas Mandeļu-olīvu kauliņu granulas iegūtas, samaļot mandeļu un olīvu kauliņus. Tās piemērotas maigas iedarbības skrubjiem, pīlinga krēmiem, dušas želejām.  Šīs granulas dziļi un maigi attīra ādu no taukvielām, ikdienas netīrumiem un pūtītēm, kā a..
1.60€
  Mentola kristāli 100% dabīgi   INCI: Menthol, Mentha arvensis Mentola kristāli ir dabīgs produkts, ko iegūst no piparmētru ēteriskās eļļas. Mentola kristāli sniedz vēsinošu, atsvaidzinošu efektu. Tos izmanot dažādos kosmētikas produktos - krēmos, ziedēs, losjonos, eļļās. Palī..
3.00€
Pienskābe 80% INCHI: Lebensmittelqualitat   Pienskābe ( laktāts ) ir veidots no pienskābes fermentācijas ceļā,  šķīst ūdenī. Gatavots no sūkalām . Ietekmē ādas reģenerācijas procesus, atjauno atmirušās šūnas, tai ir attīrošs, mitrinoš..
1.30€
INCI: Benzil Alkohol, Glycerin, Benzoic Acid, Sorbic Acid  Rokonsal ir caurspīdīgs, biezs šķidrums, kas sastāv no benzilspirta, benzoskābes un sorbīnskābes glicerīna šķīdumā.   Šo sastāvdaļu kombinācijā tas ir efektīgs konservants, kas d..
2.30€
 INCI: Silica Silīcijskābe tiek iegūta no silīcija dioksīda, kas ir dabīgs minerāls, kas atrodams smiltīs, mālā, granītā, kā arī augu un dzīvnieku valstī. Tā tiek daudzpusīgi izmantota dekoratīvajā un ķermeņa  kopšanas kosmētikā un mutes higiēnas produktos.  Īpašības un pielietojums..
1.00€
Skvalāns, augu izcelsmes INCI: Squalane  Skavlāns ģenerē maigu, zīdainu, netaukainu ādas sajūtu un nerada niezi. Skvalāns labi ietekmē kosmētikas iesūkšanās spējas un ar savu zemo viskozitāti uzlabo emulsijas izplūšanas īpašības. Recepēs tiek izmantots kā lipīdu komponent..
2.00€
Parādīt 19 līdz 36 no 41 (lapuses: 3)