Izvēlne
Jūsu grozs

Citas sākvielas

Citas sākvielas
  Mentola kristāli   INCI: Menthol Mentola kristāli ir dabīgs produkts, ko iegūst no piparmētru ēteriskās eļļas. Mentola kristāli sniedz vēsinošu, atsvaidzinošu efektu. Tos izmanot dažādos kosmētikas produktos - krēmos, ziedēs, losjonos, eļļās. Palīdz pie savilkti..
2.35€
Pienskābe 80% INCHI: Lebensmittelqualitat   Pienskābe ( laktāts ) ir veidots no pienskābes fermentācijas ceļā,  šķīst ūdenī. Gatavots no sūkalām . Ietekmē ādas reģenerācijas procesus, atjauno atmirušās šūnas, tai ir attīrošs, mitrinoš..
1.20€
INCI: Benzil Alkohol, Glycerin, Benzoic Acid, Sorbic Acid  Rokonsal ir caurspīdīgs, biezs šķidrums, kas sastāv no benzilspirta, benzoskābes un sorbīnskābes glicerīna šķīdumā.   Šo sastāvdaļu kombinācijā tas ir efektīgs konservants, kas d..
1.55€
 INCI: Silica Silīcijskābe tiek iegūta no silīcija dioksīda, kas ir dabīgs minerāls, kas atrodams smiltīs, mālā, granītā, kā arī augu un dzīvnieku valstī. Tā tiek daudzpusīgi izmantota dekoratīvajā un ķermeņa  kopšanas kosmētikā un mutes higiēnas produktos.  Īpašības un pielietojums..
1.00€
Skvalāns, augu izcelsmes INCI: Squalane  Skavlāns ģenerē maigu, zīdainu, netaukainu ādas sajūtu un nerada niezi. Skvalāns labi ietekmē kosmētikas iesūkšanās spējas un ar savu zemo viskozitāti uzlabo emulsijas izplūšanas īpašības. Recepēs tiek izmantots kā lipīdu komponent..
2.00€
INCI: Titanium Dioxide, Zinc Oxide Sofitiks ir balts mikroskopiski smalki sasmalcināts cinka oksīda un titāna dioksīda (ar silīcija dioksīda pārklājumu) maisījums. Tā kā titāna dioksīds absorbē UV- A starus, tas tiek sajaukts ar cinka oksīdu, kas filtrē UV-B starus. Šād..
1.00€
Solagum INCI: Acacia Senegal Gum (and) Xanthan Gum  Solagum ir ECOCERT sertificēts lielisks, augstas kvalitātes želejveidotājs/biezinātājs, kas tiek iegūts no ksantāna un akācijas sveķiem, apvienojot to labās īpašības. Pielietojums: želeju bāzes pagatavošanai, emulsiju stabiliz..
1.00€
Sorbīts INCI: Sorbitol Sorbīts pēc sastāva ir līdzīgs glicerīnam un kosmētikā lieto kā mitrinātāju un kā mitrumu uzturētāju. Sorbītu labi kombinēt ar citiem mitrinātājiem un mitruma uzturētājiem, piemēram, urea vai hialuronskābi. Sorbīts, receptēs ar tenzīdiem,..
0.40€
Stearīnskābe INCI: Stearic Acid  Stearīnskābe palīdz atjaunot ādai tās aizsargājošās funkcijas. Tai ir lieliskas slīdošas un eļļojošas īpašības. Kosmētikā to izmanto kā emulgatoru un stabilizatoru, jo stearīnskābei ir struktūrveidojoša funkcija. Tā&nb..
0.55€
 Zīda proteīns INCI: Hydrolyzed Silk Skaidrs šķidrums ar mazliet saldenu smaržu. Tas ir zīda aminoskābju un zīda olbaltuma šķīdums ūdenī, ko iegūst no zīda. Tas labi šķīst ūdenī un glicerīnā. Eļļā un etanolā tas nav šķīstošs. Zīda proteīns tiek pielietots ..
2.15€
Parādīt 37 līdz 46 no 46 (lapuses: 3)