Izvēlne
Jūsu grozs

Emulgatori

Emulgatori
 Cetilalkohols INCI: Cetyl Alcohol Cetilalkohols, jeb Cetilspirts pieder alifātisko spirtu grupai. Saukts arī par palmitilspirtu ir lipofila taukviela. Mūsu cetilspirts tiek izgatavots sintētiski kā baltas skaidiņas vai lodītes, kurām nav smaržas.      Cetilspirts kūst 49..
0.40€
Cetilpalmitāts INCI: Cetylpalmitat   Cetilpalmitāts ir zināmā spermaceta aizvietotājs. Apzīmējums spermaceta „aizvietotājs” norāda uz agrāk izmantotu substanci- dabisko spermacetu, kuru ieguva no kašalotu pieres kaula dobuma. Par laimi, mūsdienās, pamatojoties uz dzīvnieku aizsardzības li..
1.00€
Dermofeel G LW
Nav noliktavā
Dermofeel G LW   INCI: Polyglyceryl-10 Laurate,Aqua Dermofeel G LW ir emulgators, augu eļļu un ēterisko eļļu šķīdinātājs ūdenī. To izmanto smaržām, losjoniem, serumiem un dezoderantiem. Devas: 1:3 līdz 1:5 attiecībās eļļas pret dermofeel; līdz 5% kosmētikā, līdz 10% sma..
3.55€
  Emulsans II HT  INCI: Methyl Glucose Sesquistearate  Emulsans tiek iegūts no augu izcelsmes izejvielām – palmu eļļas un cukura, pēc ķīmiskā raksturojuma: PEG nesaturošs, nejoniska eļļa, ūdenī augu izcelsmes emulgators uz metilglikozīda un stearīnskābes mono un diesteru maisījumu b..
0.90€
 Fluīdlecitīns INCI: Phosphatidylcholine, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed OilDabisks augu izcelsmes emulgators. Tas ir zeltaini dzeltens šķidrums ar savdabīgu aromātu.Ādu kopjošs un īpaši piemērots sausām ādām. Izmanto dušas želejās, vannas eļļās, emulsijās. Vairāk lasīt š..
4.00€
Lamekrems INCI: Glyceryl Stearate, Glyceril Stearate Citrate   Lamekrems ir augu izcelsmes, PEG nesaturošs, divkomponentu emulgators. Pamata substances veido glicerīna monostearāts no stearīnskābes un palmitīnskābes, un citronskābes estera. Vienkāršiem vārdiem sakot, sastāv no..
0.65€
Lanolīns
Nav noliktavā
Lanolīns INCI:Adeps Lanae Anhydricus   Lanolīns ir aitu tauku dzierdzeru sekrēts, kas tiek iegūts mazgājot aitu vilnu. Tumši dzeltena, bieza, ļoti lipīga viela ar maigu aitas vilnas aromātu. Lanolīns kūst 40 grādos. Ūdenī var uzbriest trīs reizes pārsniedzot savu svaru. Piemēram, 1..
1.00€
 Lanolīnvasks INCI: Lanolin AlcoholLanolīnvasku iegūst no lanolīna sastāvā esošā vaska nepārziepojamās daļas. Lanolīnvaska galvenā īpašība ir ādas virsējā aizsargslāņa stiprināšana un mitruma papildus piesaistīšana ādas virsējam slānim, tādējādi sargājot arī no mitruma zudumiem ādas dziļ..
1.85€
Lizolecitīns INCI: Lecithin (E 322) Lizolecitīns ir dabīgs augu izcelsmes emulgators, kas veido maigas konsistences emulsijas ar labām iesūkšanās spējām. Dzeltenīgi brūnā, sīrupveida substance ir fermentatīvi pārstrādāts lecitīns, tādējādi palielinās tā šķīšanas spējas ūdenī. Lecitīni ir pārti..
1.20€
TegomulsINCI: Hydrogenated Palm Glyceride Tegomuls ir augu izcelsmes emulgators, kas iegūts no palmu eļļas. Balti dzeltenīgais pulveris pamatā tika pielietots pārtikas industrijā, bet šobrīd to izmanto arī svaigas kosmētikas gatavošanā. Tegomulam ir ļoti spēcīgas emulģējošas īpašības un tas spē..
0.35€
 Xyliance 100% augu emulgators INCI: Cetearyl Wheat Straw Glycosides (and) Cetearyl Alcohol  Izejviela: kviešu salmi un palmu eļļa. Kušanas temp:64,8°C,                   pH(10% ūdens šķīdums): 5.1 Xyliance (iegūts no..
1.30€
Parādīt 1 līdz 11 no 11 (lapuses: 1)