Izvēlne
Jūsu grozs

Sericīta vizla

Sericīta vizla
Sericīta vizla
1.20€
  • Pieejamība: Pieejams
  • Produkta kods: 0698

Pieejamie varianti

Sericīta vizla

INCI: Mica

  Sericīta vizla (serecite mica –angļu val), sericīts jeb bezkrāsainā vizla. Tieši tā līdzās ZnO un TiO2 ir uzskatāma par minerālās kosmētikas bāzes pamata komponentu. Neapstrādātai sericīta vizlai ir raksturīga laba noturība uz ādas, eļļas un ūdens izturība. Var lietot tīrā veidā uz ādas.

 Daļiņas lielums līdz 20 mikroniem

 

 

 Daudzums līdz 25%

Atsausksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Slikti Labi