Izvēlne
Jūsu grozs

Kviešu proteīna pulveris

Kviešu proteīna pulveris
Kviešu proteīna pulveris
0.00€
  • Pieejamība: Pieejams
  • Produkta kods: 4e8a9

INCI: Hydrolized wheat Protein

 

Kviešu proteīna pulveris ir smalks, ļoti viegls un ar dzeltenīgu nokrāsu. Tas tiek iegūts no kviešu glutēna, kas ir kviešu sastāvdaļa - olbaltuma un cukura savienojums. Kviešu proteīna pulverim ir ļoti laba panesamība, tas stbilizē adas aizsargslāni - izveido uz ādas un matiem elastīgu, plānu kārtiņu, kas nogludina matu zvīņas, uzlabo ādas elasticitāti un mazina smalkās krunciņas. Tas uzlabo ādas un matu dabīgo izskatu ar savām mitrinošajām īpašībām. Pēc iestrādes šampūnos un dušas želejās kviešu proteīna pulveris padara tenzīdu iedarbību maigāku un uzlabo to panesamību, uzlabo matu struktūru, palielina to apjomu un piedod dabīgu spīdumu. Aizsargā matu struktūru krāsošanas un žāvēšanas procesā.

 

Apstrāde

Pulveris labi šķīst ūdenī un ir karstumizturīgs. Pirms apstrādes kviešu proteīna pulveris ir jāizšķīdina nelielā karsta vai auksta ūdens daudzumā un tad jāpievieno ūdens fāzei.

 

Pielietojums

Lieto tādos kosmētikas produktos, kā dušas želejas, šampūni un citi matu kopšanas līdzekļos sausiem, bojātiem matiem, smalkiem matiem, sausai galvas ādai. Krēmos un losjonos nobriedušai, sausai ādai.

 

Daudzums: 0,1 līdz 1 %

Atsausksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Slikti Labi