Izvēlne
Jūsu grozs

Avokādo eļļa, auksti spiesta, zaļa

Avokādo eļļa, auksti spiesta, zaļa
Avokādo eļļa, auksti spiesta, zaļa
1.00€
  • Pieejamība: Pieejams
  • Produkta kods: 0204

Pieejamie varianti

Avokādo eļļa, auksti spiesta, zaļa

INCI: Persea Gratissima  

Avokado koks aug tikai siltā klimatā. Galvenās vietas ir Meksika, Dienvidāfrika, Dienvidamerika, Kalifornija un Izraēla. Avokado ir oga, bet tradicionāli to sauc par augli.  

 Kosmētikā auksti spietā zaļā Avokādo eļļa lieliski palīdz īpaši sausas ādas kopšanā, jo tā labi iesūcas ādā, kā arī der nobriedušai, jūtīgai ādai. Vitamīniem bagāta tā ārstnieciski der bojātai, zvīņainai ādai un  tādām ādas problēmām kā neirodermīts un psoriāze, un lieto pie apdegumiem. Izmanto galvas ādas un matu kopšanas produktos.

Tāpat var izmantot tīrā veidā kopšanai ādai  ap acīm.

Regulāri lietojot avokado eļļu, jebkādi ādas iekaisumi pazūd un āda kļūst ievērojami gludāka, elastīgāka, jauna un vesela.

Atsausksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Slikti Labi