Izvēlne
Jūsu grozs

Citas sākvielas

Citas sākvielas

kā piemēram konservanti un biezinātāji/želejveidotāji, māli, augu pulveri.

Skvalēns, saukts arī par skvalāna eļļu, ir dzidrs, zemas viskozitātes lipīds bez smaržas un satur 5-12% dabīgo ādas hidrolipīdu. Augu izcelsmes eļļās tas ir pieskaitāms pie nepārziepjojamajām substancēm. Augstu dabīgā skvalēna saturu uzrāda amaranta eļļa- 8%; skvalēnu satur arī olīvu, palmu, rīsu as..
0.00€
Gummi Arabicum, Acacia Senegal E414Akācijas sveķus iegūst no dažādu sugu tropisko akāciju koku mizas izdalījumiem, tos smalki samaļot. Sveķi ir dažādās krāsās - no bezkrāsainas līdz brūnai, bez smaržas. Akāciju sveķus izmanto dažādās jomās. Tie darbojas gan kā saistviela, gan emulgators, gan biezinā..
0.00€
INCI: CetylpalmitatCetilpalimāts, jeb spermaceta aizstājējs ir sintētiski izgatavots vaska esteris no cetilspirta un palmitīnskābes. Otrs šīs vielas nosaukums ir palmitīnskābes cetilesteris. Cetilpalmitāts ir nopērkams kā baltas, vaskainas pastilas, kuru kušanas temperatūra ir  46-51oC. Nosauku..
0.00€
 Guāras milti ir dabīgs polisaharīds, kas tiek iegūti no guāras koka sēklām. Samaltie guāras milti satur ne tikai jau minētos polisaharīdus, bet arī 10-15 % ūdeni, 5-6 % proteīnus, 2,5 % dabīgās šķiedras. Pelēkbaltais pulveris pilnībā izšķīst ūdenī, to kārtīgi maisot, un izveido viskozu vielu.&..
0.00€
Ksantāns ir lielmolekulārs polisaharīds. Ksantāna šķīdumi ir pseidoplastiski, kas nozīmē, ka to konsistence mainās atkarībā no to stāvokļa. Miera stāvoklī tie ir biezi, bet tiklīdz tiek pakustināti, maisīti, pumpēti vai saskalināti, tie kļūst viskozi un plūstoši. Šāda īpašība piemīt arī, piemēram, k..
0.00€
Ksilitols, ko citās valodās mēdz dēvēt arī par bērzu cukuru, ir dabīgs saldinātājs, ko pārtikā lieto un pazīst ar kodu E 967. Tāpat kā sorbīts, arī šis saldinātājs ir sastopams dažādos augļos un dārzeņos: puķkāpostos, plūmēs, zemenēs, avenēs. Tas sastopams dažu koku koksnē, piemēram, bērzos. Ks..
0.00€
Zemes piens skaistumam no sirmās senatnes  Mūsdienu kosmētikā māls šķiet kā jauns un netradicionāls līdzeklis, pie kā mūsdienu cilvēki vēl nav pieraduši, jo tumšajos Viduslaikos līdz ar citām viedām zināšanām par dabas spēku izmantošanu, plašākai sabiedrībai gājušas zudībā arī zināšanas pa..
0.00€
INCI: Benzyl Alcohol, Glycerin, Benzoic Acid, Sorbic Acid   Rokonsal ir skaidrs, biezs šķidrums, kas sastāv no benzilspirta, benzoskābes un sorbīnskābes glicerīna šķīdumā.  Benzilspirts jeb fenilmetanols ir bezkrāsas šķidrums ar patīkamu smaržu...
0.00€
(INCI: Titanium Dioxide, Zinc Oxide) Sofitiks ir balts mikroskopiski smalki sasmalcināts cinka oksīda un titāna dioksīda (ar silīcija dioksīda pārklājumu) maisījums, speciāli izstrādāts dabīgajiem produktiem saules aizsardzībai. Titāna dioksīds tirdzniecībā pieejams dažādos daļiņ..
0.00€
Solagum ir ECOCERT sertificēts želejveidotājs/biezinātājs, kas tiek iegūts no ksantāna un akācijas sveķiem, apvienojot to labās īpašības.Šis ir ūdenī šķīstošs želejveidotājs. Solagum veido patīkamas konsistences, gandrīz caurspīdīgas želejas, kas nestaipās, labi iesūcas ādā, neveido plēvīti, kā to d..
0.00€
Sorbīts ir daudzvērtīgs cukura spirts, kas dabā ir sastopams daudzos augļos, piemēram, pīlādžos (līdz pat 12%), arī bumbieros, ābolos, aprikozēs, persikos, rozīnēs un daudzos sausajos augļos. Rūpnieciski tas tiek iegūts no kukurūzas cietes. Baltais pulveris, kas šķīst ūdeni, ir bez smaržas, ar saldu..
0.00€
Parādīt 1 līdz 11 no 11 (lapuses: 1)