Lamepon S

INCI: Potassium Cocoyl Hydrolyzed Collagen

 

Tiek saukts arī par kollagentenzīdu. Iegūst no kokosa, kukurūzas un palmu kodolu eļļām, kā arī dzīvnieku izcelsmes kallogēna. Tas ir gaiši līdz tumši dzeltens šķidrums ar maigu aromātu, ar pH vērtību 6-7. Lameponam ir izcilas mazgājošās un putojošās īpašības.  Tas ir maigs un nekairinošs, kā arī ādai draudzīgs bāzes tenzīds. Izmanto visām šķidrajām dušas želejām, ziepēm, vannas putām, mazgāšanas losjoniem un šampūniem.

Mazgājošā substance: 51 %

 

Tenzīda grupa: anjonisks

 

Deva: līdz 80 % tenzīdu maisījumā

News


Jun
18
Jauna informācija sadaļā "Saules iedarbība uz ādu".

Jun
18
Jauna informācija sadaļā "Sauļojies droši un dabiski".

Mar
8
Jauna informācija sadaļā "Veselība".

May
28
Pievienota jauna sadaļa "Melno ķimeņu eļļa suņiem".

Seko Mums:
Pierakstīties jaunumiem:
Jūsu E-pasts:


Sadarbības Partneri:
Rudra