Neitrālā eļļa, jeb frakcionētā kokoseļļa


INCI: Caprylic/Capric Triglyceride

 

Neitrālā eļļa tiek iegūta no kokospalmu eļļas un tā sastāv no izolētām vidējo ķēžu taukskābēm, tādām kā kaprilskābe un kaprīnskābe. Šī eļļa nesatur nekādas citas taukskābes vai sastāvdaļas. Tā ir pilnīgi neitrāla, tādēļ to ļoti plaši izmanto kosmētikas ražošanā kā minerāleļļas aizstājēju. Neitrālā eļļa ir zemas viskozitātes, dzidra, bez smaržas un krāsas. Tai ir izcilas izplūšanas īpašības un tā ļoti ātri iesūcas ādā, atstājot smalku, gludu ādas sajūtu bez taukaina spīduma. Emulsijas ar šo eļļu ir maigas, mīkstas, stabilas, kas labi klājas, nav smagas un ļoti ātri iesūcas ādā. Īpaši labi šīs eļļas īpašības izmantot veidojot kosmētikas produktus alerģiskām, jūtīgām, ļoti sakairinātām ādām, kurām vispirms nepieciešama neitrāla, aizsargājoša un tikai mitrinoša iedarbība. Ļoti labi piemērota pirms un pēc sauļošanās kosmētikā, jo palīdz veidot vieglākas un pret oksidēšanos stabilas formulas. Neitrālo eļļu var aizstāt arī ar skvalānu un otrādi.

Īpašības: nav sausējoša, ātri izplūstoša

Pielietojums: Bāzes eļļa. Universāla kosmētikas eļļa visiem ādas tipiem, sauļošanās kosmētikā.


 

News


Jun
18
Jauna informācija sadaļā "Saules iedarbība uz ādu".

Jun
18
Jauna informācija sadaļā "Sauļojies droši un dabiski".

Mar
8
Jauna informācija sadaļā "Veselība".

May
28
Pievienota jauna sadaļa "Melno ķimeņu eļļa suņiem".

Seko Mums:
Pierakstīties jaunumiem:
Jūsu E-pasts:


Sadarbības Partneri:
Rudra