Mango sviests

 


Mango koki aug Indijā un Birmā, bet tos kultivē arī Spānijā un Kanāriju salās. Līdz 2 kg smagajam auglim ir liels, taukus saturošs kauliņš, no kura, izmantojot spiešanas tehnoloģiju, iegūst mango sviestu. Tirdzniecībā pārsvarā pieejami smilšu krāsas rafinēti tauki, kas kūst 35-40 grādu temperatūrā. Mango sviestam tikpat kā nav aromāta un tam ir taukaina konsistence. Mango sviests satur 6,5% palmitīnskābes, 42,5% stearīnskābes, 45% eļļas skābes, 3% linolskābes. Tas labi iesūcas ādā un tam ir mitrinošas, izlīdzinošas un mīkstinošas īpašības. Mango sviests uz ādas ir vieglāks un mitrāks nekā basijas - šī sviests. Mango sviestu var izmantot kā šī sviesta aizvietotāju, tāpat kā visus pārējos sviestus, mango sviestu nevajag karsēt, bet gan nedaudz uzsildīt.

 

Pielietojums: recinātājs vieglām emulsijām, balzāmiem, lūpu kopšanas līdzekļos, saules aizsarglīdzekļos un produktos lietošanai pēc sauļošanās, roku krēmos un matu kopšanas līdzekļos.

 

Daudzums: emulsijās 5-10%, pārējos 50%
INCI: Mangifera indica

 

News


Jun
18
Jauna informācija sadaļā "Saules iedarbība uz ādu".

Jun
18
Jauna informācija sadaļā "Sauļojies droši un dabiski".

Mar
8
Jauna informācija sadaļā "Veselība".

May
28
Pievienota jauna sadaļa "Melno ķimeņu eļļa suņiem".

Seko Mums:
Pierakstīties jaunumiem:
Jūsu E-pasts:


Sadarbības Partneri:
Rudra