Ceralan

 

Polyglyceryl-3 Beeswax

 

Šī kosmētikas izejviela tiek iegūta no bišu vaska, pareizāk, bišu vaska derivāts, kas pārstrādes procesā tiek pārveidots, uzlabojot ko-emulģējošās īpašības. Ceralan ir gaiši dzeltenas, smalkas vaska lodītes, kas kūst 63-65°C temperatūrā.

 

Ar šo jauko bišu vaska produktu var gatavot stabilas un gludas eļļas želejas. Ceralana veidojošā želejas struktūra stabilizē eļļas fāzi arī emulsijās, kā arī novērš pigmentu nevienmērīgumu kosmētikas produktos. Šādā veidā emulsijās ir nodrošināta vienmērīga komponentu savstarpējā savienošanās un stabilitāte. Ar ceralanu gatavotās eļļas želejas un emulsijas ļoti viegli klājas un rada uz ādas maigu, samtainu sajūtu.

 

Lietošana: Kā ko-emulgators un konsistences veidotājs krēmos un losjonos, eļļas želejās bez ūdens fāzes, dekoratīvajā kosmētikā Make-up krēmos, lūpukrāsās, saules aizsargproduktos kombinācijā ar SoFi Tix pulveri.

 

Devas: 3-9 % eļļas želejās, 2-5 % kā koemulgators un konsistences veidotājs

 

News


Jun
18
Jauna informācija sadaļā "Saules iedarbība uz ādu".

Jun
18
Jauna informācija sadaļā "Sauļojies droši un dabiski".

Mar
8
Jauna informācija sadaļā "Veselība".

May
28
Pievienota jauna sadaļa "Melno ķimeņu eļļa suņiem".

Seko Mums:
Pierakstīties jaunumiem:
Jūsu E-pasts:


Sadarbības Partneri:
Rudra