Zīda proteīns

INCI: Hydrolyzed Silk

 

Skaidrs šķidrums ar mazliet saldenu smaržu. Tas ir zīda aminoskābju un zīda olbaltuma šķīdums ūdenī, ko iegūst no zīda. Tas labi šķīst ūdenī un glicerīnā. Eļļā un etanolā tas nav šķīstošs. Zīda proteīns tiek pielietots gan krēmos un losjonos, gan arī matu kopšanas produktos. Tas regulē mitruma līmeni ādā, veido aizsargslānīti un ir vispārīgi kopjošs. Tas nogludina arī smalkās krunciņas, kā arī matu izsmidzināmos produktos uzlabo frizūras noturību nesalipinot matus. Tas padara matus zīdainus, bet ne tik mīkstus kā kviešu proteīns.

 

Apstrāde: iestrādā gatavā produktā 30 grādu temperatūrā

 

Pielietojums: Kosmētikas produktos nobriedušai ādai, pretnovecošanās produktos. Sausai ādai. Nespodriem, trausliem matiem.

 

Deva: 2-5%

News


Jun
18
Jauna informācija sadaļā "Saules iedarbība uz ādu".

Jun
18
Jauna informācija sadaļā "Sauļojies droši un dabiski".

Mar
8
Jauna informācija sadaļā "Veselība".

May
28
Pievienota jauna sadaļa "Melno ķimeņu eļļa suņiem".

Seko Mums:
Pierakstīties jaunumiem:
Jūsu E-pasts:


Sadarbības Partneri:
Rudra