Hidrolizēts kviešu proteīns

INCI: Lauryldimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein

 

Tā ir šķidra, sīrupveidīga, brūngana, augu izcelsmes aktīvā viela, kas hidrolīzes ceļā tiek iegūta no kviešu proteīniem. Hidrolizēts kviešu proteīns ir ūdenī šķīstoša, katjoniska substance. Tam ir kondicionējošas īpašības, tas atvieglo matu ķemmēšanu, dod spīdumu un mazina matu statisko elektrizēšanos. Hidrolizēts kviešu proteīns padara gludāku ādās virskārtu un novērš tās spēcīgu izžūšanu.

 

Apstrāde: izšķīdina aukstā ūdenī vai iemaisa gatavā produktā, kad tas atdzisis līdz 30 grādiem.

 

Pielietojums: šampūnos un matu skalojamos līdzekļos sausiem, bojātiem matiem. Dušas želejās un mazgājamās emulsijās sausai, jūtīgai ādai.

 

Daudzums: 0.5-1%

 

 

Receptes ierosmei

Viegls fluīds smalkiem matu galiem

Babasu krēms rokām un ķermenim

News


Jun
18
Jauna informācija sadaļā "Saules iedarbība uz ādu".

Jun
18
Jauna informācija sadaļā "Sauļojies droši un dabiski".

Mar
8
Jauna informācija sadaļā "Veselība".

May
28
Pievienota jauna sadaļa "Melno ķimeņu eļļa suņiem".

Seko Mums:
Pierakstīties jaunumiem:
Jūsu E-pasts:


Sadarbības Partneri:
Rudra