Alfa-bisabolols

INCI: Bisabolol

 

Bisabolols, saukts arī par alfa bisabololu, ir vācu kumelītes ēteriskās eļļas galvenā aktīvā viela, kas tajā atrodama līdz pat 50%. Tas ir eļļā un spirtā šķīstoša, biezas konsistences viela ar saldenu aromātu. Bisabolols nešķīst ūdenī un glicerīnā. Bisabolols ir iekaisumu un kairinājumu mazinoša, antibakteriāla viela. Tas veicina dzīšanas procesus, šūnu reģenerēšanos un nomierina ādu. Bisabololu ļoti plaši var izmantot ādas kopšanā, saules aizsargkosmētikā un pēc sauļošanās kosmētikā, kā arī pēcskūšanās produktos, bērnu un zīdaiņu kosmētikā, mutes dobuma kopšanas līdzekļos. Ja ir alerģija pret kumelītēm un citiem kurvjziežiem, šo aktīvo vielu drīkst lietot, jo ražošanas procesā ir atdalīti alergēni.

Daudzums: 0,1-0,8 %.

News


Jun
18
Jauna informācija sadaļā "Saules iedarbība uz ādu".

Jun
18
Jauna informācija sadaļā "Sauļojies droši un dabiski".

Mar
8
Jauna informācija sadaļā "Veselība".

May
28
Pievienota jauna sadaļa "Melno ķimeņu eļļa suņiem".

Seko Mums:
Pierakstīties jaunumiem:
Jūsu E-pasts:


Sadarbības Partneri:
Rudra