Izvēlne
Jūsu grozs

Rožūdens

Rožūdens
Rožūdens
2.45€
  • Pieejamība: Pieejams
  • Produkta kods: 0556

Pieejamie varianti

Rožūdens

INCI: Aqua, Rosa Damascena Flower Water, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid

Rožūdens ir ar izteikti maigu rožu smaržu.

Kosmētikā, tāpat kā citus ziedūdeņus lieto ūdens fāzē sejas krēmu gatavošanā, jo rožūdens mitrina un nomierina ādu. Ir ieteicams visām ādām, sevišķi nobriedušai ādai. Rožūdeni izmanto arī kā atsvaidzinošu un tonizējošu līdzekli sejas ādas tīrīšanai.

 

 

Atsausksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Slikti Labi