Izvēlne
Jūsu grozs

Karnauba vasks

Karnauba vasks
Karnauba vasks
0.75€
  • Pieejamība: Pieejams
  • Produkta kods: 0609

Pieejamie varianti

INCI: Cera Carnauba

 

Karnauba vasks tiek iegūts no speciālas palmu sugas. Pateicoties savai īpašās cietības pakāpei, tas tiek pielietots galvenokārt dekoratīvajā kosmētikā – lūpu balzāmos, lūpukrāsās.

Kušanas t. 80-85 grādi C.

Lieto 0,5-10 % no tauku fāzes.

 

Atsausksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Slikti Labi