Izvēlne
Jūsu grozs

Rīsu ciete

Rīsu ciete
Rīsu ciete
1.10€
  • Pieejamība: Pieejams
  • Produkta kods: 0747

Pieejamie varianti

 Rīsu ciete

INCI: Rice Starch

Rīsu ciete ir lēta un plaši izplatīta populāra pildviela minerālu kosmētikā. Labvēlīgi iedarbojas uz bojātu un ekzēmas skartu ādu. Kosmētikā izmanto arī citas cietes – tapiocas, kukurūzas u.c.  

Daudzums līdz 40%

Atsausksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Slikti Labi