Izvēlne
Jūsu grozs

Dermofeel G LW

Dermofeel G LW
Nav noliktavā
Dermofeel G LW
3.55€
  • Pieejamība: Nav noliktavā
  • Produkta kods: 0756

Pieejamie varianti

Dermofeel G LW 

 INCI: Polyglyceryl-10 Laurate,Aqua

Dermofeel G LW ir emulgators, augu eļļu un ēterisko eļļu šķīdinātājs ūdenī. To izmanto smaržām, losjoniem, serumiem un dezoderantiem.

Devas: 1:3 līdz 1:5 attiecībās eļļas pret dermofeel; līdz 5% kosmētikā, līdz 10% smaržās.

 

 

Atsausksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Slikti Labi