Izvēlne
Jūsu grozs

Tradicionālās ieguves

Tradicionālās ieguves
100% ēteriskā eļļa Izcelsme:Spānija INCI: Origanum Vulgare Raudenes ēteriskai eļļai piemīt antivīrusu, baktericīda iedarbība. Spēcīgas ādu attīrošas īpašības. Palīdzēs tikt galā ar pūtītēm. Raudene ir arī viena no arompīlingā izmantotajām ēteriskajām eļļām.  Nomierina un..
2.60€
 100% tīra ēteriskā eļļa Izcelsme: Brazilija INCI: Aniba odora wood oil Rožkoks, ēteriskā eļļa Rožkokam ir maigs aromāts ar vieglām garšvielu asuma un ziedu aromāta niansēm. Mūsu rožkoka eļļas ieguves zeme ir Brazīlija, kur arī atrodamas vienas no lielākajām šo milzīgo, m..
2.70€
Izcelsmes valsts: Maroka/Tunisija 100 % tīra ēteriskā eļļa, Rozmarīns INCI: Rosmarinus Officinalis Rozmarīns ir krūms, kas aug dažās Rietumeiropas valstīs, Mazāzijā un ASV, eļļu iegūst no rozmarīna lapām. Kopš seniem laikiem rozmarīns ir tīrības un uzticības simbols. Rozmarīna ē..
2.20€
INCI:Salbei officinalis - 30% Thujon  100% tīra ēteriskā eļļa Ieguve: tvaika destilācija Auga daļa - lapas Izcelsme:Dalmācija Salvija savu nosaukumu ir ieguvusi no latīņu vārda salvere kas nozīmē glābt, attiecīgi salvija ir ievērojama ar savu terapeitisko iedarbību.  Salvija..
2.30€
100% tīra ēteriskā eļļa Izcelsme: Brazīlija INCI: Citrus reticulata Tangerīns nav botānisks termins, tas ir citrusa auglis - sava veida mandarīns, nedaudz iegarens, spilgti sarkani oranžā krāsā ar piebriedušu, viegli noņemamu mizu. Par dzimteni tiek uzskatīta Ķīna, pašlaik..
2.00€
INCI: Melaleuca Alternifola 100% tīra ēteriskā eļļa, Austrālija Tējaskoka ēteriskā eļļa tiek iegūta ar tvaika destilācijas metodi no tējaskoka  lapām. Tējaskoka eļļa ir viens no līderiem starp daudzām citām ēteriskām eļļām, tai ir plašs pielietojuma klāsts medicīnā un kosmētikā d..
3.00€
Timiāns gaišais, ēteriskā eļļa
Nav noliktavā
100% tīra ēteriskā eļļa Izcelsmes valsts: Spānija INCI: Thymus vulgaris Timiāns gaišais, ēteriskā eļļa stimulē, tonizē, sasilda visu organismu. Stimulē asinsriti un uzlabo gremošanas sistēmu. Lielisks līdzeklis pret depresiju, pastiprina vīrišķību, veicina domāšanu. Kosmētikā - Ti..
3.40€
INCI: Boswellia carterii 100% tīra ēteriskā eļļa  Izcelsme: Indija    Vīraka ēterisko eļļu iegūst no dažādu Bosvēlijas koku šķirņu sveķiem tvaika destilācijas ceļā. Tai ir nozīmīgs aromterapijas pielietojums.  Vīraku lietoja jau no ļoti seniem laikiem ..
5.75€
Parādīt 55 līdz 62 no 62 (lapuses: 4)