Kakao sviests, rafinēts
INCI: Thebroma cacao
Rafinētais kakao sviests tāpat kā nerafinētais, ir bāli dzeltens, nelielās granulās.
Kakao sviests kūst 30-35*C, tāpēc to nevajadzētu pārmērīgi karsēt, bet gan uzmanīgi sildīt. Emulsijas ar kakao sviestu ir ļoti maigas un savu beigu ko..
Mango sviests, rafinēts
INCI: Mangifera Incida
Mango koki aug Indijā un Birmā, bet tos kultivē arī Spānijā un Kanāriju salās. Līdz 2kg smagajam auglim ir liels, taukus saturošs kodols no kura, izmantojot spiešanas tehnoloģiju, iegūst mango sviestu. Tirdzniecībā pār..
Šī sviests, auksti spiests
nerafinēts
(Butyrospermum Parkii)
Iegūst Ganā (Āfrika) Ir viegli iedzeltens ar maigu aromātu, kas neiespaido kosmētikas produkta kopējo aromātu. Pielikumā -Citas bildes- ir redzama ģimene, kas iegūst Šī sviestu. (Nav viegls darbs!)
Pielietojums: universāls konsist..