Izvēlne
Jūsu grozs

Tangerīns, ēteriskā eļļa

Tangerīns, ēteriskā eļļa
Tangerīns, ēteriskā eļļa
2.00€
  • Pieejamība: Pieejams
  • Produkta kods: 0047

Pieejamie varianti

100% tīra ēteriskā eļļa

Izcelsme: Brazīlija

INCI: Citrus reticulata

Tangerīns nav botānisks termins, tas ir citrusa auglis - sava veida mandarīns, nedaudz iegarens, spilgti sarkani oranžā krāsā ar piebriedušu, viegli noņemamu mizu. Par dzimteni tiek uzskatīta Ķīna, pašlaik to audzē tropu zemēs - Āzijā, Indijā, Japāna, Vidusjūras salās, Brazīlijā, ASV (Floridā). Tangerina ēterisko eļļu izgatavo no augļiem ar aukstā spieduma metodi, saglabājot visas noderīgās īpašības.

Tangerina ēteriskā eļļa, tāpat kā citas ēteriskās eļļas tiek izmantotas atšķaidot bāzes eļļā vai nelielās koncentrācijās pievienojot kosmētikas produktiem. 

Kosmētikā tangerīns ieteicams kā ādas atjaunojošs līdzeklis, jo uzlabo asinsriti, ādas toni un krāsu. Sastāvā esošie vitamīni pozitīvi ietekmē daudzus organismu aspektus. E vitamīns bagātina un atjauno ādas šūniņas, C vitamīns palīdz novērst pārmērīgu ādas pigmentāciju, A vitamīns aizsargā no mitruma zuduma, B vitamīns rūpējas par matu un nagu vispārējo stāvokli.

Tangerīns tāpat kā mandarīns, ir labs palīgs pret celulītu. To pievieno krēmos, losjonos, eļļas želejās. Masāžās, pievienojot pie bāzes eļļas, izmanto pie problemātiskas ādas - stimulē limfas plūsmu un palīdz tikt galā ar "apelsīna mizas" reljefu, mitrina, padara ādu gludu un elastīgu. 

Lielāks tilpums par 10ml ir pieejams viens iepakojums

Atsausksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Slikti Labi