Izvēlne
Jūsu grozs

Sarkanais pigments

Sarkanais pigments
Sarkanais pigments
0.70€
  • Pieejamība: Pieejams
  • Produkta kods: 0694

Pieejamie varianti

Sarkanais pigments

INCI: Iron Oxide

Sarkanais dzelzs oksīds (sarkani brūns, citreiz ir vairāki toņi ar Nr., piem., 170 Fe2O3). Neorganiskas izcelsmes krāsviela (citur literatūrā dēvēta arī par minerālu pigmentiem, uzsverot to izcelsmi), kas gala produktam piešķir piesātinātu, matētu krāsu. Pamatā nepieciešamā toņa sasniegšanai ir vajadzīgs pavisam neliels pigmenta daudzums.

Var pielietot visu veidu kosmētikā.

Atsausksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Slikti Labi