Izvēlne
Jūsu grozs

Cosgard, maigs konservants

Cosgard, maigs konservants
Cosgard, maigs konservants
1.40€
  • Pieejamība: Pieejams
  • Produkta kods: 0765

Pieejamie varianti

Konservants Cosgard (Geogard 221)

INCI: Dehydroacetic acid, Benzyl alcohol


Sintētisks, bet Ekocert sertificēts, maigs konservants dabīgās un eko kosmētikas konservēšanai. Tas iedarbojas uz plašu baktēriju un sēnīšu spektru, aizkavējot to attīstību un vairošanos.

Cosgard var pievienot visiem kosmētikas produktiem, kas satur ūdeni – krēmos, losjonos, želejās, tonikos, matu kopšanas līdzekļos, bērnu kosmētikā, mitro salvešu gatavošanā, saules aizsargkosmētikā u.c.

Cosgard mazliet pazemina kosmētikas produktu pH līmeni, gatavā produktā jābūt mazākam par 7.

Cosgard šķīst spirtā un līdz 1% koncentrācijai ūdenī, tam ir caurspīdīga krāsa un mazliet specifisks aromāts. Ir laba saderība ar visiem emulgatoriem.

Lietošanas devas - ieteicamā deva ir 10 pilieni uz 50 ml ūdeni saturoša kosmētikas produkta daudzuma, jeb 0,6% no kopējā daudzuma. Šādai koncentrācijai ir vislabākā iedarbība.

Var pievienot jebkurā produkta gatavošanas posmā, jo ir augstas temperatūras izturīgs. Būtiski ir kārtīgi iemaisīt- ieblenderēt produktā.

Atsausksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Slikti Labi