Izvēlne
Jūsu grozs

Cinka oksīds

Cinka oksīds
Cinka oksīds
1.45€
  • Pieejamība: Pieejams
  • Produkta kods: 0714

Pieejamie varianti

Cinka oksīds

ZnO INCI: Zinc Oxide


  Balta pulverveida viela, kas praktiski nešķīst ūdenī. Plaši tiek pielietots kosmētikā kā antibakteriāls un aizsardzības līdzeklis pret saules starojumu (ļoti plašs UVA un UVB staru aizsarg spektrs, raksturīga foto stabilitāte). Pateicoties tam, ka netiek absorbēts un paliek ādas virspusē, līdzīgi kā titāna dioksīds, tas ir nealerģisks un nekairinošs.

Daļiņu lielums ~ 0.12 mikroni.

Daudzums 1-25%

Vairāk lasīt
šeit.

Atsausksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Slikti Labi